Træterrasse

Et af vores specialer er træterrasser. Vi har bygget træterrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Skal træterrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende træterrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis træterrassen trænger til en kærlig hånd.

Skovsby Tømrer & Bygningssnedker ApS er din professionelle tømrer og snedker når du skal bygge en træterrasse.

​Træterrasse udført med Douglas terrassebrædder

Træterrasse udført med Rød Cumaru terrassebrædder

Træterrasse udført med Gul Cumaru terrassebrædder

Vi vil gerne høre fra dig

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Over 10 års erfaring

Vi har i flere år haft store erhvervs- og privatkunder. Vores mangeårige erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget kommer dig til gode, når du skal et solidt stykke arbejde!

Tæt dialog og samarbejde med vores kunder

For os gælder det om at leve op til eller overstige dine forventninger. Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Hvad enten du har behov for en tømrer til at hjælpe med små reparationer eller større komplekse tømreropgaver, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Kontaktoplysninger

Skovsby Tømrer & Bygningssnedker ApS

Lindevænget 6A, 5620 Glamsbjerg

Telefon: 20 22 13 47

E-mail: traehuset@outlook.dk