​Montagearbejde

Hos Tømrerfirmaet Træhuset ApS klarer vi både store og små opgaver inden for montagearbejde. Vi går højt op i kvalitet og sikkerhed, og du kan derfor trygt vælge os til at udføre din opgave.

Vi råder over erfarne og veluddannede smede og maskinarbejdere, som udfører opgaver lige fra idefasen til selve fremstillingen til færdigmontering og indkøring. Vi løser opgaver indenfor industri-, bygge-, tømrer- og anlægssektoren, hvilket blandt andet omfatter løsninger til:


  • Inventar
  • Bad
  • Køkken
  • garderobe
  • Samt meget mere.


Har du yderligere spørgsmål til vores montagearbejde, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Over 10 års erfaring

Vi har i flere år haft store erhvervs- og privatkunder. Vores mangeårige erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget kommer dig til gode, når du skal et solidt stykke arbejde!

Tæt dialog og samarbejde med vores kunder

For os gælder det om at leve op til eller overstige dine forventninger. Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Hvad enten du har behov for en tømrer til at hjælpe med små reparationer eller større komplekse tømreropgaver, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Træhuset ApS

Vesterlaugsvej 11, 5690 Tommerup
- Find vej

Telefon: 26 14 45 22

E-mail: traehuset@outlook.dk