​Nyt tag og tagrenovering

​Er tiden ved at være inde til at få lagt et nyt tag? Så er du landet hos den rette tømrer. Ved Tømrerfirmaet Træhuset ApS laver vi alle former for tagarbejde. Vores tømrerfirma er beliggende i Tommerup, men vi kører også ud til kunder i Assens, Assens kommune, Odense og resten af landet.

Drømmer du om at få et nyt tag, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og har derfor med tiden lavet og udskiftet mange tage. Som tagdækker er det vores vigtigste opgave at sikre, at taget er tæt og isoleret, og at alt er, som det skal være, når vi udfører opgaven.

Derfor garanterer vi et grundigt sikkerhedstjek, inden vi afslutter opgaven. I Danmark bliver tage generelt udsat for meget forskelligt vind og vejr. Derfor bliver det med tiden nødvendigt med en tagrenovering i større eller mindre grad – og den opgave varetager vi med glæde. 

Det er fordelagtigt at vælge netop vores firma til at lægge nyt tag, da:

  • Vi kører ud i hele landet
  • ​Vi har mere end 10 års erfaring i branchen
  • ​Vi løser alle opgaver i samarbejde med vores kunder​

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på nyt tag varierer alt efter opgavens omfang. Vi kan derfor ikke give dig en endelig pris, før vi har været forbi på et besøg. Her vil vi vurdere opgavens omfang og drøfte muligheder og løsninger med dig.

Når vi har været forbi, vil vi efterfølgende beregne et uforpligtende tilbud med en god pris, der er skræddersyet til dig. Vi lytter løbende til vores kunder ved at tilbyde professionel rådgivning fra start til slut, og vi garanterer for, at du er i gode hænder med Tømrerfirmaet Træhuset ApS.

Kontakt os for yderligere informationer

Skal vi montere et nyt tag for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Hvis du har flere spørgsmål til vores tagarbejde, priser eller andet, er du ligeledes velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du er interesseret i dette.

Ring til os på telefon 26 14 45 22, eller send en e-mail til traehuset@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Over 10 års erfaring

Vi har i flere år haft store erhvervs- og privatkunder. Vores mangeårige erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget kommer dig til gode, når du skal et solidt stykke arbejde!

Tæt dialog og samarbejde med vores kunder

For os gælder det om at leve op til eller overstige dine forventninger. Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Hvad enten du har behov for en tømrer til at hjælpe med små reparationer eller større komplekse tømreropgaver, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Træhuset ApS

Vesterlaugsvej 11, 5690 Tommerup
- Find vej

Telefon: 26 14 45 22

E-mail: traehuset@outlook.dk