​Renovering af hus kan være en stor opgave – lad os klare den for dig

Drømmer du om en renovering af hus? Ved Tømrerfirmaet Træhuset ApS har vi mere end 10 års erfaring i branchen. Vores virksomhed er beliggende i Tommerup, men vores tømrer kører også ud til kunder i Odense, Assens og Assens Kommune samt i resten af landet.

En renovering er lidt af et projekt. Har du længe drømt om at skabe mere plads til ungerne eller optimere husets stand og værdi? Så er en renovering en god og langsigtet investering. Vi tilbyder større eller mindre ombygning, tilbygning eller totalrenovering af hus.

Vi har med tiden hjulpet mange privatkunder med at renovere deres hjem. For os er forarbejdet alfa og omega for det resultat, vi leverer. Vi gør derfor meget ud af at tilbyde en professionel samtale, hvor vi lytter til vores kunder og kommer med professionel rådgivning.

Kendetegnende for vores firma er, at:

  • ​Vi kører i hele landet
  • ​Vi har mere end 10 års erfaring i branchen
  • ​Vi løser alle opgaver i samarbejde med vores kunder
  • ​Vi tilbyder husrenovering i høj kvalitet​

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus kommer altid an på, hvilken type renovering det drejer sig om. Som bekendt kan der være stor forskel på totalrenovering eller en mindre ombygning af entré eller køkken. Før vi kan give en endelig pris, vurderer vi derfor altid først opgavens omfang.

Når vi har vurderet opgavens omfang, kommer vi med et uforpligtende tilbud og en god pris. Tilbuddet vil være skræddersyet til dig og dine behov. Undervejs i projektet vil vi desuden opdatere dig, så du hele tiden ved, hvor langt vi er. Vi garanterer for, at vi altid afleverer til tiden.

Skal vi lave et uforpligtende tilbud? Kontakt os

Skal vi skabe dit drømmehjem? Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi kan lave et uforpligtende tilbud til dig. Vi tilbyder overkommelige og fair priser, uanset hvilken renovering af hus du drømmer om. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til telefon 26 14 45 22, eller send en e-mail til traehuset@outlook.dk.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Over 10 års erfaring

Vi har i flere år haft store erhvervs- og privatkunder. Vores mangeårige erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget kommer dig til gode, når du skal et solidt stykke arbejde!

Tæt dialog og samarbejde med vores kunder

For os gælder det om at leve op til eller overstige dine forventninger. Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Hvad enten du har behov for en tømrer til at hjælpe med små reparationer eller større komplekse tømreropgaver, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Træhuset ApS

Vesterlaugsvej 11, 5690 Tommerup
- Find vej

Telefon: 26 14 45 22

E-mail: traehuset@outlook.dk