​Erhverv

Tømrerfirmaet Træhuset ApS tilbyder professionelt erhvervsrenovering og vedligeholdelse, med fokus på kvalitet og kundens behov.

Vi ved at kvalitet i erhvervsbyggeri betyder meget for virksomhedens omdømme og indtjening, og at det bliver nemmere at tiltrække medarbejdere.

Vi tager os med andre ord af alt fra renoveringsopgaver til generel pleje og vedligeholdelse. Ved større opgaver samarbejder vi med andre dygtige håndværkere om entreprisen, så byggeprocessen bliver let og overskuelig for jer.

Kontakt os venligst hvis du ønsker referencer eller at drøfte mulighederne for et eventuelt samarbejde.​

Vi vil gerne høre fra dig

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.


Beskriv kort hvad det drejer sig om, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Over 10 års erfaring

Vi har i flere år haft store erhvervs- og privatkunder. Vores mangeårige erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget kommer dig til gode, når du skal et solidt stykke arbejde!

Tæt dialog og samarbejde med vores kunder

For os gælder det om at leve op til eller overstige dine forventninger. Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Hvad enten du har behov for en tømrer til at hjælpe med små reparationer eller større komplekse tømreropgaver, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Træhuset ApS

Vesterlaugsvej 11, 5690 Tommerup
- Find vej

Telefon: 26 14 45 22

E-mail: traehuset@outlook.dk